Doi dintre studenţii programului de studiu de Tehnologia Construcţiilor de Maşini de la Iaşi, sunt beneficiari ai burselor Roberto Rocca Education Program. Este vorba de studenţii Cristina Florentina Savu şi Vlad Constantin Cazacu din anul IV de studiu. Aceştia se numără printre cei 40 de bursieri ai Roberto Rocca Education Program, pentru anul universitar 2016-2017, din care 6 din Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi. Bursele sunt oferite de către compania Tenaris Silcotub, divizia de producţie a firmei Tenaris în România și au fost anunțate în cadrul ceremoniei oficiale Joi, 12 ianuarie 2017. Selecţia a fost realizată de specialiştii în resurse umane de la Tenaris Silcotub dintre studenţii universităţilor partenere companiei (Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Univesitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti). Criteriile de selecţie a bursierilor au fost rezultatele la învățătură, potenţialul de lider şi aptitudinile personale dar şi creativitate și capacitatea de a colabora în echipă. În acest program de burse sunt incluse 80 de universităţi din 11 ţări, iar în România programul beneficiază de finanţare din partea companiei Tenaris Silcotub și este destinat studenților din inginerie. Programul Education Roberto Rocca este menit să ofere sprijin studenţilor din România pasionați pentru a urma o carieră în inginerie.

Departamentul de Tehnologia Construcţiilor de Maşini a conferit Diploma „Prof. dr. ing. Constantin Picoş” studenţilor, de la programele de studii coordonate, care în anul universitar 2015 – 2016, au obţinut media 10:

 1. GHIMP ANA, I, Ing. Industrială

 2. LUNTRARIU DAVID, I, Ing. Industrială

 3. HRIŢUC ADELINA, II, Ing. Industrială

 4. PĂDURARU Maria Loredana, II, Ing. Industrială

 5. SAVU Cristina Florentina, III, TCM

Departamentul de Tehnologia Construcţiilor de Maşini a conferit Diploma şi premii studenţilor, de la programele de studii coordonate, care în anul universitar 2015 – 2016, au obţinut rezultate deosebite la cercurile ştiinţifice studenţeşti:

 1. SAVIN Anatolie grupa 4401, PĂDURARU Loredana şi SAVIN Alexie grupa 4202, premiul I

 2. HARIGA Cristian şi SIMICIUC Ioan, grupa 4301, premiul II

 3. BARBU P., ANTON V, BEJAN A., CIMPEANU D., CIORNEI I., NITA S, 4303, premiul II

 4. COBZARU Cristian, IV, TCM, premiul III

 5. SAVU Cristina, GURIŢĂ Claudiu, Bogdan Angelo şi PALAGHIU Andreea, grupa 4301, premiul III

 6. STRATAN Andriana, grupa 4401, premiul III

 7. CAZACU Vlad, grupa 4301, Menţiune

 8. BARGAN Daniela,  IV, TCM, Menţiune

Daca intampinati probleme legate de incarcarea corecta, functionarea optima sau alte detalii legate de serviciile de mentenanta si administrare ale paginii web curente va rugam sa apelati personalul specializat din departamentul tehnic al EXPRESII.RO utilizand una dintre modalitatile de contact puse la dispozitia dumeavoastra prin apelarea www.expresii.ro. Va multumim.