Drive Your Future 2018

Drive Your Future 2018

Groupe Renault Romania


Dragi colaboratori,

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că au început înscrierile pentru programul de stagii Drive Your Future 2018! Aşa cum v-am obişnuit deja, prin organizarea acestui program, Groupe Renault Romania are ca obiectiv familiarizarea şi pregătirea studenţilor şi masteranzilor pentru provocările industriei auto.

Temele de stagiu şi alte detalii despre avantajele programului de internship pot fi accesate pe acest link:  Drive Your Future 2018

Vă încurajăm să transmiteţi informarea de mai sus către cât mai mulţi studenţi ce pot fi interesaţi de acest program de stagii.

Groupe Renault Romania este interesat în permanenţă de identificarea şi atragerea talentelor care să contribuie activ la dezvoltarea vehiculului viitorului. În acest sens, am dezvoltat pentru studenţii din anul III şi anul IV programul de stagii Drive Your Future Junior pentru a integra în echipele noastre studenţi excepţionali prin rezultatele academice dar şi pasiunea dovedită pentru domeniul tehnic.

Prin Drive Your Future Junior ne dorim să identificăm încă de azi talentele viitoare din domeniul auto, să ne alaturam efortului dvs in dezvoltarea lor si sa îi acompaniem pe perioada pregătirii lor universitare oferindu-le acces la cele mai noi informaţii din industria auto si punandu-le la dispozitie spatiile noastre creative si de lucru.

Pe perioada stagiilor obligatorii prin curicula dar şi pe timpul vacanţelor dorim să îi integrăm în echipele noastre ca şi stagiari.

Vă mulțumim și vă așteptăm.